preskoči na sadržaj

Osnovna škola Prelog

 > Vijesti
Vijesti

NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI OSNOVNE ŠKOLE PRELOG

Autor: Kristina Maltarić, 25. 6. 2021.

U četvrtak, 24. lipnja u Gradskoj vijećnici Grada Preloga, priređen je prijem za najuspješnije učenike Osnovne škole Prelog. Nagrađeni su brojni učenici naše škole i to: najbolja učenica generacije, odlikaši osmih razreda, kao i učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

NAJBOLJA UČENICA I ODLIKAŠI:

Najbolja učenica generacije je Margareta Sinković, a nagrađeni su odlikaši 8.a razreda: Klara Bijelić, Saša Kočet, Lea Maltar, Rea Pongrac, Eva Petković i Antonija Stančin (razrednica Lea Krušelj), 8.b razreda: Ivan Berljak, Eva Cikač, Erin Ivančok, Emil Jarić, Patrik Jarić, Gloria Kalšan, Helena Petković, Lana Režek i Margareta Sinković (razrednica Gordana Košak) i 8.c razreda: Nikolina Belić, Viktor Glavina, Ivan Horvat, Marta Hozjan, Ruta Lehki i Jana Slaviček (razrednica Snježana Zebec).

 

ŽUPANIJSKA I DRŽAVNA NATJECANJA:

Nagrađeni su

- Lovro Križanec i Karla Žulj, (mentorica Branka Podgorelec), Martina Sabol i Noel Bogomolec, za sudjelovanje na Državnoj smotri iz Građanskog odgoja i obrazovanja (mentorica Silvija Kosec),

- Ruben Bađari, za 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike (mentorica Petra Hatlak),

- Eva Bogomolec, za 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika i sudjelovanje na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika; Kira Kečkeš, za treće mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika te Elizabeta Srpak, za sudjelovanje na Županijskoj smotri - Lidrano (mentorica Ivana Samardžija Bermanec).

- Helena Petković nagrađena je za 2. mjesto, a Eva Cikač za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz biologije (mentorica Marija Šestan),

- Helena Petković za prvo mjesto, a Margareta Sinković za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika (mentorica Snježana Zebec),

- Margareta Sinković za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz kemije (mentorica Milanka Krhač),

- Eva Petković za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika (mentorica Marija Požgaj),

- Lea Maltar za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika (mentorica Randa Mesmar Horvat) i za prvo mjesto na Likovnom natječaju „Joža Horvat“ (mentorica Lea Krušelj).

- Klara Bijelić nagrađena je za sudjelovanje na Likovnom natječaju „Joža Horvat“ (mentorica Lea Krušelj),

- Klara Benč, za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz matematike (mentorica Tina Markati),

- Antonija Stančin za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz povijesti (mentorica Mirjana Vlahek)

- Eva Bogomolec, Filip Balaban i Gabriel Crnković, za sudjelovanje u natjecanju „Čitanjem do zvijezda“ (mentorica Kristina Maltarić).

Nagrađena je i Magdalena Grabant, za najviše skupljenih akumulatora i Katja Vrbanec, za najviše skupljenih baterija u projektu „Skupljajmo zajedno stare baterije“ te Ana Hunjak, koja je bila najuspješnija u projektu „Skupljajmo stari papir“ (mentorica Mirjana Šestan).

Nagrade su, uz iskrene čestitke, uručili gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te ravnateljica Osnovne škole Prelog Melita Trupković. 

Želimo im uspjeh i u nastavku školovanja!
 

Tražilica
INFORMATIKA

Natjecanje Dabar 

Učionica informatike 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
CMS za škole logo
Osnovna škola Prelog / Trg bana Jelačića 2, HR-40323 Prelog / www.os-prelog.skole.hr / ured@os-prelog.skole.hr
preskoči na navigaciju