2021-06-17 16:34:34

Završetak projekta „Živjeti zdravo“

Zahvaljujući projektu Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) uključili smo se u aktivnost Hodanjem do zdravlja.

U projekt HZJZ uključili su učenici 2.b s učiteljicom Silvijom Kosec, učenici 1.c razreda s učiteljicom Andrejom Belić, učenici 2.a s učiteljicom Brankom Podgorelec i učenici 1.b s učiteljicom Jasminkom Vuk.

Na taj način omogućeno nam je redovito i organizirano grupno hodanje uz stručno vodstvo. Za one koji se pitaju zašto baš hodanje, treba naglasiti činjenicu da je to iznimno važna, a ujedno i najpodcjenjenija tjelesna aktivnost. Mnogobrojne su prednosti hodanja jer ono ne zahtijeva posebne vještine i specijaliziranu opremu te je jednostavno za provedbu i dostupno svima. Udobna obuća, malo dobre volje i slobodnog vremena bila nam je dovoljna motivacija da svakog ponedjeljka, bez obzira na vremensku prognozu, krenemo do obližnje Marine i natrag.

Ovog ponedjeljka, 14. lipnja, aktivnost Hodanjem do zdravlja priveli smo kraju. Učinili smo veliki korak za svoje zdravlje na pristupačan način i svaki put se hodajući odlično zabavljali.

Koordinatorica aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ za OŠ Prelog je učiteljica Silvija Kosec.

 

 

Veselimo se sljedećem susretu, a do tad, ne zaboravite – ostanite tjelesno aktivni!

Učiteljica Andreja Belić 


Osnovna škola Prelog